Mijn hart gevolgd…

Hoe is het zo gekomen dat ik dit bijzondere beroep ben gaan uitoefenen? Ik vertel je graag welke weg ik bewandel!

Een nieuwe weg inslaan…

Soms kom je in je leven op van die kruispunten die je misschien niet had zien aankomen. Wat doe je dan? Bij de pakken neerzitten of juist doorpakken, blijven lachen en je rug recht houden?

Het tweede past mij veel beter.

Mijn hart volgen

De kantoorbaan die ik had was prima. Maar niet écht waar mijn hart lag. Al enige tijd was ik aan de slag als BABS (Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand) voor de gemeente Langedijk. En zo trouwde ik verschillende bruidsparen. Ik noemde het eigenlijk een hobby.

Maar toen mijn leven toch op zijn kop stond…
Zou ik niet van mijn hobby mijn werk kunnen maken?

Kansen creëren

Tijd om voor mezelf wat kansen te creëren! Ik stelde mezelf een doel. Ik ga hier mijn werk van maken. Met nul klachten op de teller en elke bruiloft weer mooie, lieve complimenten leek het me dat dit niet fout kón gaan.

Tijd om me in te schrijven bij de KVK. Een prachtig moment!

Branding

Nu komt het leuke werk! Nadenken over een logo, een site, branding. Hoe moet ik mezelf eigenlijk in de markt positioneren?
Gelukkig kreeg ik via een goede bekende een naam door. Ik moet eens gaan praten met Nanda van Wanderweb. Nanda is bekend met verkoopprocessen, kan websites maken en heeft een mooi netwerk van hardwerkende onderne(e)m(st)ers om zich heen, fotografes, coaches en grafisch designers. Een snoepwinkel voor ondernemers…

Na een kort telefoongesprek is mijn enthousiasme niet meer te stuiten. Wat heb ik een zín om te starten! Maar waar moet ik beginnen?

Een site

Eerst zetten we een site op. Eenvoudig, stijlvol en duidelijk.

What’s next?

  • Bonnie Duys gaat een logo maken, en nog veel leuks!
  • samen met Nanda van Wanderweb gaan we een duidelijk marketing plan maken met allemaal mooie ideeën en een mooie focus voor 2021 – 2022
  • een fotoshoot
  • een uurtje Instagram coaching
  • volg je mijn ontwikkelingen? Ik neem je mee op mijn reis via Instagram!

Volg BABS Brigitte op Instagram

Inspiratie en een kijkje achter de schermen? Volg mij op Instagram.