Ervaringen

Wij zijn de Boereplaats, een officiële trouwlocatie in het pittoreske dorpje Waarland.
Als trouwlocatie maken wij vaak Brigitte mee als B.A.B.S.
Brigitte is een vrouw met power, charismatisch, liefdevol en weet met de juiste woorden de mensen op een goede manier te ontroeren. Wij als Boereplaats zijn “gewoon een beetje gek op Brigitte”.
Het is altijd een plezier om haar op onze locatie te hebben en haar aan het werk te zien. Brigitte geeft het bruidspaar de kers op de taart voor wat betreft de ceremonie.
– Annet Stoop, de Boereplaats

Heey Brigitte! Wat een super leuke toespraak had je gisteren! Wij hebben een superdag gehad!! Dankjewel voor je mooie bijdrage!!😁
– Richard, bruidegom

Al jaren komen Brigitte en ik elkaar op de meest uiteenlopende locaties tegen.
Vaak bij het eerste contact tussen opdrachtgever/bruidspaar zijn voor ons de ideeën en plannen duidelijk.
Brigitte als trouwambtenaar met gevoel voor detail. Of als eventmanager bij een groot bedrijf. Door haar ervaring met grote evenementen in zowel de particulierene markt of B2B denkt ze op originele wijze mee.
– Jim Groenland, JG Horeca

Een aantal jaar geleden leerden wij binnen onze vriendenkring Brigitte kennen. Toen wij besloten om te gaan trouwen, dachten wij uiteraard gelijk aan haar. Een kundige, leuke dame met inmiddels veel ervaringen met ceremonies. Bij de eerste bespreking liet Brigitte ons weten dat we eigenlijk te veel ideeën hadden. Wij wilden naar diverse locaties in te kort tijdsbestek met te veel toeters en bellen. Brigitte wist hier perfect sturing aan te geven zonder ons enthousiasme te temperen. Als extraatje bood zij aan om onze ceremoniemeester te zijn. Niet alleen de ceremonie was heel erg persoonlijk en precies naar wens, maar ook heeft zij onopvallend de hele dag op eigen wijze geleid. Wij hadden ons geen betere trouwambtenaar en ceremoniemeester kunnen wensen.
– Klaas & Caroline

Brigitte, het gebeurt denk ik niet vaak dat je als zelfstandig trouwambtenaar een plechtigheid hebt op het strand met aan je voeten glimmende teenslippers.  Toga en teenslippers: ondenkbaar op een willekeurig gemeentehuis. Je hebt het op 9-9-2019 fantastisch gedaan! Op een leuke en humoristische manier heb je onze dochter Mireille en onze schoonzoon Jochem in de echt verbonden. Wij bewaren er in ieder geval warme herinneringen aan.
– Ben & Ineke Jansen

In een woord geweldig! Brigitte kwam bij ons op kennismaking op een prachtige zonnige zomerdag. Precies de dag zoals wij onze bruiloft hadden voorgesteld. Ze stelde ons heel veel vragen en voor we het wisten ging het over van alles en nog wat. We zijn dan ook gezellig geëindigd met een wijntje toen ze klaar was met alle vragen. Toen de dag van de bruiloft naderende bleek al snel dat er noodweer werd voorspeld en onze hele bruiloft niet door kon gaan zoals gepland. Aan komen varen met een open boot en buiten in onze eigen tuin trouwen was ineens geen optie meer. 

Brigitte heeft de hele week contact met ons gehouden om een plan B, C en D te bedenken. Ze kwam zelf met allerlei oplossingen en stond ook open voor onze suggesties. Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om met veel te veel mensen in de woonkamer de ceremonie te houden. Brigitte heeft hier geweldig op ingespeeld door ter plekke te improviseren. 

Al met al een fantastische ceremonie, waarbij ze ons en onze kinderen fantastisch als twee samengesmolten gezinnen heeft neergezet. 
– Arie & Marianne